Tinky. ♥°•.Yönetici.°•.♥
Mesaj Sayısı : 1357 Doğum tarihi : 13/01/95 Rep Puanın : 1563 Reputation : 20
| Konu: Deniz feat. DoğaBora - İki Kalp Cuma Eyl. 04, 2009 8:31 pm | |
| Deniz feat. DoğaBora - İki Kalp Şarkı Sözü
DenizGürzumar Verse :
Aklım karıştı baya, sirüyetin hâyâlimde, Lâkin karşı koyamadığım bi duygu var kalbimde Artık ölsemde bakamam desemde kimseye Ruhumu aldın gittin sen hemde bi gecede. Aslında hata belki karşılıksız aşklar artık Lazım olan duyguları bir köşede saklamaktır O gözlerinde gördüğüm ışığı daha unutamazken Korktuğum tek şey bana eskisi gibi bakmamandır. Umutluyum evet, salak gibi hâlâ peşindeyim Mutluyum böylede, merak etme daha delirmedim İstesemde unutamam ki güzel bebek yüzünü Sabaha karşı bile rüyamda tatlı gülüşün. Loş ışıklar altında 3 - 5 tane tekli içtim Orda burda ağladım ben yalnızca senin için. Ve seni görmek bundan sonra sadece rüyaysa Elveda çekerim artık bu boktan dünyaya. !
Nakarat :
Bu iki kalpte deli gibi aşık Ama karşılıksız olduğunun farkındalar. Dokunuyor tabii ikisinede Boş koymak kafalarını yastıklara
DoğaBora Verse :
Güzel bir akşam üstü anımsıyorum gelişini Bi başkaydı gözlerin ve güzel küçük ellerin Sonra uyandım birden, hatırlamıyorum gerisini Seni bi daha görmezsem abartmıyorum deliririm. Uzun zamandır bıkmadan da bekliyorum odamda Olcaklardan ümidimi kesmiyorum sorarsan Üşümek hoşlanmaksa eğer yetmiyordu polarlar Düşündüm çek tetiği, kolaysa. Tuttum ama hissetmedim, sustum zaman gitse geri Tutku yada bilmem nedir, kuşku kadar içten gelir Kusup rahatlamak gibi uyku basar gece gelir Evet durup buldum kusur buydu tamam sepetledim. Duygularım kalpazan, parası kalmadı Özlem özelden aradı açmalı Görmek içinse sanırım bakmalı Bu konuyu düşünücem kafamı patlatıp.
Nakarat :
Bu iki kalpte deli gibi aşık Ama karşılıksız olduğunun farkındalar. Dokunuyor tabii ikisinede Boş koymak kafalarını yastıklara | |
|
CraméL'' ♥°•.ModeratöR°•.♥
Mesaj Sayısı : 2354 Doğum tarihi : 24/05/94 Rep Puanın : 2733 Reputation : 15
| Konu: Geri: Deniz feat. DoğaBora - İki Kalp C.tesi Ekim 03, 2009 9:33 am | |
| | |
|
!nF!n!Ty ♥°•.ModeratöR°•.♥
Mesaj Sayısı : 1708 Doğum tarihi : 08/05/96 Rep Puanın : 1830 Reputation : 2
| Konu: Geri: Deniz feat. DoğaBora - İki Kalp Çarş. Kas. 25, 2009 4:47 pm | |
| | |
|